51252
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51252,select-core-1.2.3,brick-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,vertical_menu_enabled,vertical_menu_left,vertical_menu_width_290,vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
Onderwijs
Onderwijs

Een duidelijke profilering voor scholen is bittere noodzaak in een omgeving met teruglopende leerlingenaantallen en toenemende concurrentie. Zeel maakt ouders duidelijk waar de school voor staat en creëert ambassadeurs. Door een onderscheidende profilering en consistente communicatie kunnen scholen groeien in een krimpende markt. Zeel werkt zowel voor schoolbesturen als voor individuele scholen.

Financiële dienstverlening

Voor veel ondernemers is de financiële dienstverlening niet transparant. Het aanbod aan on-line diensten neemt een steeds grotere vlucht en ondernemers vertonen steeds meer shop-gedrag. Door het aanbod overzichtelijk en onderscheidend te presenteren wordt de meerwaarde voor de klant duidelijk. Zeel zorgt met consistente communicatie voor een goede klantenbinding en een langdurige klantrelatie.

Financiele dienstverlening
B to B
Business-to-Business

In de business-to-business markt is inzicht belangrijk. Welke factoren zorgen ervoor dat klanten voor een onderneming kiezen, wat zorgt ervoor dat ze blijven kopen, en waardoor haken ze af? Dat is belangrijke informatie die nodig is voor het succesvol bewerken van de markt. Zeel analyseert succesfactoren en knelpunten en vertaalt deze naar klantgerichte communicatie via diverse media.

Horeca & toerisme

Ook in deze markten is het belangrijk om een sterke en onderscheidende positie in te nemen en die duidelijk en consistent voor het voetlicht te brengen. Zeel analyseert het dienstenaanbod en kijkt met een frisse blik. Bedenkt concepten waarmee klanten verrast worden en zet deze om in consistente communicatie.

Horeca en toerisme